Skip to main content

Aktivitetspark

Store og små attraksjoner!

Ønsker du å blåse det opp ute eller fylle en hall med lek og moro?

Fun House kan med sitt mangfold av aktiviteter levere løsninger for alle aldre.

Vårt brede sortiment gir mange valgmuligheter og kan sørge for et variert innhold på ulike arrangement.

Stort eller lite behov; vi kan levere alt fra hoppeslott og sportsaktiviteter til mobil trampoline, gyro, store oppblåsbare hinderløyper og annet spennende utstyr som byr på høy puls, mentale og fysiske utfordringer for dine deltakere.

En aktivitetspark kan være et godt tilbud på markedsdager, festivaler, messer, bedriftsevents, idrett- og kommunale arrangementer m.m.

Vi kan bidra i planleggingsfasen med forslag til løsninger og veileder deg med vår mangeårige erfaring. Sammen finner vi en pakke tilpasset ditt behov og dine deltakere.

Morsomme opplevelser er veien til et vellykket arrangement!

Se vårt produktutvalg for idèer og inspirasjon.

Har du flere posjekter i året?

Da kan det lønne seg å samarbeide med oss!

Fun House har mange faste kunder som jevnlig planlegger sitt neste arrangement og som ønsker variasjon og spennende nyheter til sitt publikum. Bli fast kunde du også og få ekstra hyggelige pakkepriser og gode rabatter.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!

Vi er opptatt av å levere etter våre kunders ønsker; derfor er vi fleksible og etterkommer dine behov så langt det lar seg gjøre. Vi setter gjerne sammen en løsning for deg og dine gjester som skaper minner og uforglemmelige øyeblikk.

Ta kontakt

Fun House Ent. innehar driftstillatelse med pålagte godkjenninger og sertifiseringer fra Park- og Tivolitilsynet (SJT), samt nødvendige ansvars- og 3. partsforsikringer.