Skip to main content

Festival

«It’s a celebration!»

Året rundt og særlig i sommerhalvåret bys det på mange festivaler rundt om i landet med spennende innhold;
Alt fra musikk, dans, barneaktiviteter, studentfestivaler, ulike treff og stevner til kulturelle begivenheter og feiringer.

Fun House kan sørge for mange muligheter til rett innslag og utstyr tilpasset ulike festivalbehov. Vi kan levere alt fra teknisk utstyr til aktiviteter og underholdning slik at du kan forholde deg til en leverandør. Vi har også gode samarbeidspartnere som gjerne blir med på nye spennende utfordringer.

Erfaringer fra våre kunder viser at musikkfestivaler som kun har sceneinnslag fort kan bli litt ensformig, særlig for de yngre med rastløse lopper i blodet og lyst til å utforske omgivelsene.  Vi har levert aktiviteter og aktivitetsparker til flere festivaler og det blir stadig mer populært med et utvidet tilbud for publikum.

Mange festivaler arrangeres samtidig i løpet av de fineste sommermånedene. Vi anbefaler å være tidlig ute med planlegging og booking for å være sikret ønsket løsning med trekkplastre og publikumsmagneter så festivalen skiller seg ut i mengden.

«Viva la fiesta!»

Noe du trenger til din festival?

Ta kontakt med oss for en inspirerende prat om de mange mulighetene, så finner vi sammen frem til den optimale løsningen for deres festival;

Ingen for liten, ingen for stor – tradisjonell eller nyskapende, vi gleder oss til å høre om planene!

Ta kontakt